2014. augusztus 11., hétfő

Cikk

 Felesleges Ellenségek
Sziasztok most egy nem mindennapi cikkel jöttem, mint a címből is kiderül az ellenségekről avagy utálókról lesz szó. Tippeket találsz hogyan kerüld el az ellenségeskedést hiszen azzal csak fölös energiát fektetnél a vesztett ügybe.

Mindig legyél kedves.
Ha már elkerülhetetlen és beszóltak neked vagy ócsárolták a storyd, vedd őket ugyan úgy emberszámba még ha ő nem is fárad ezzel. Tudom sokaknak megfordul a fejében de hát "ő se kedves velem miért ne szóljak vissza én is durván?" A kérdésre a válasz azért, mert így csak még jobban felhergeled és felhívásnak veszi keringőre. Vagy írd le neki kulturáltan amit akarsz vagy ami még jobb ne is írj rá semmit. (Persze előtte mérlegeld hogy igaza van-e) Töröld ki a káromlást ha folytatja tiltsd le a blogról. Csak ennyit tudsz tenni.

Hogyan lehet elkerülni?
Persze az ember előbb-utóbb biztosan találkozik olyannal akinek nem tetszik amit csinálsz, de azért nem szabad abbahagyni semmit sem. Mondjuk 10 emberből 2-nek nem tetszik nem feltétlenül jelenti, hogy te csinálsz valamit rosszul. Az elkerülés érdekében, mint általában az emberek mondják "hozd ki magadból a legtöbbet" ha mindent beleadsz akkor biztosan jobb lesz a munkád mintha összecsapod. És ha igényes vagy kevesebb okot adsz arra, hogy ne tetsszen valakinek. Legyél udvarias az olvasóiddal ha valaki hibát vesz észre és leírja ne harapd le egyből a fejét hiszen ebből is válhat ellenség. 

Érzéseid:
Mindenkinek rosszul esik ha valaki csúnyán obszcén szavakkal adja tudtodra a nem tetszését. Ez nyomot hagy a lelkedben még ha nem is igaz de lehet túlságosan magadra veszed. Erre az a gyógyír hogyha ezerszer átrágtad és nincs igaza akkor ne agyalj többet rajta próbáld elterelni a figyelmed. - bár tudom könnyebb mondani mint megcsinálni - Kérdezd meg egy közeli barátodat nem fog hazudni ha elmondod neki a problémádat. Ha ő se ért vele egyet akkor biztosan nem vagy hibás és nem érdemelted meg a rossz szavakat.

Utálók: 
Senkinek sem esik jól ha a lelkébe tipornak, így ne adj másnak olyat - amit idővel úgy is visszakapsz - ami neked is rosszul esne. Ha mindenki így élne akkor semmit sem bánnának meg az emberek, mennyivel jobb lenne úgy élni. A kritika és az utálkozás nem összetévesztendő, mert teljesen más motiválja az embereket. 

Remélem, hogy pár hasznos tanácsot adhattam és pár elgondolkodtató sort osztottam meg veletek. Én is átestem az utálkozók csúnya szavain de ha nem adod fel akkor bármire képes vagy. xx, Faith

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése