2014. augusztus 1., péntek

3# Kritika

Kritika a forget c. blogról
blog írója: Helena Z. (link)
Fejléc:
Szép, csak a szöveget én olvashatóbbra állítanám és valahova oda ahol látják az emberek, nehezebb észre venni ott oldalt. Egyébként a színek is passzolnak és egy nagyon szép fejléc nem túl zsúfolt talán még egy kicsit üres is. 

Design:
A Design nagyon hangulatos, szépen lett összehozva. Viszont amikor a menükódra rámész és lila lesz az nem illik annyira oda. Túl erős a háttérben lévő lilához képest. De ezen kívül minden passzol, nagyon szép.

Karakterek:
Mivel még csak a prológus van fent nem igazán látszik a kibontakozó jellem. Viszont ahol dolgozik és a viszonya a munkatársaihoz és a barátjával való gyanakvása szépen ki lett fejezve. Nagyjából a hangulata kihat az olvasóra, csak azt tudom mondani hogy így tovább. Figyelj arra, hogy jól fejezd ki magad.

Helyesírás:
Abban az egy részben egy hibát sem találtam. 

Egyediség:
Nem új dolog az amnézia, de azt hiszem maga a történet ahogyan alakítani akarod az elég egyediséget kölcsönöz neki. Még nem találkoztam hasonló történettel. Lehet jövője a történetnek. Viszont vigyázz arra, hogy ne váljon sablonossá.

Írásmód:
Nagyon szépen fogalmazol. Tudod mit hogyan kell használni, bő szókincsed van. Sokan beleesnek a csapdába, hogy egyszer jelenben aztán múltban kezdenek el írni de te végig maradtál a jelenben. Ez igazán ritkaság.

Tartalom:
Erről nem igazán tudok sok mindent mondani. Eddig ahogy leírtad hogy rutinosan dolgozni megy találkozik a barátjával ahol megteszi az első lépést annak a leleplezésére. Izgalmasan írtad le. Aztán pedig a baleset ami miatt arra lehet következtetni hogy a következő részben a kórházban lesz a lány. Pont mikor kezdett volna érdekessé válni akkor hagytad abba a részt.

Az oldalról egy kis ízelítő:
Sokan kívántátok már, hogy mindent újra kezdenétek? Egy pillanatig sem haboznátok, ha az egész életetek csak úgy kitörlődne? Könnyebb, nincsenek fájó emlékek, érzések semmi, ami a múltadra emlékeztetne.
Faith mikor felkelt a kórházban semmire sem emlékezett. Egy nagy üresség tátongott benne. Úgy tűnt, hogy senki sem akar rajta segíteni, kivéve egyet. Viszont mi van, ha ő hamis adatokat, gondolatokat akar elültetni a fejében? Ki mond neki igazat és ki hazudik? A legnyilvánvalóbb a legbűnösebb vagy a rejtélyes fiú nem mond el mindent? Sokan menekülnének a múltjuk elől, de a lány elszánt és eszében sincs megfutamodni. Olyan titkokat fedez fel újra, ami így is veszélybe sodorta. Ki lesz az, aki megvédi őt?

Sok sikert kívánok neki a továbbiakban. xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése