2014. július 31., csütörtök

#2 Kritika

Kritika a You are my everything c. blogról
Író: Zoé
(link)


Fejléc:
A fejléc szépen lett megszerkesztve, nem tudok olyat mondani ami hiba lenne. Gyönyörű lett.
Design:
Szerintem a design nem megy annyira a fejléchez, ami vörösesebb barnább míg a háttér fakó barna. Viszont ezen kívül szépen van minden elrendezve. Az oldalaknak is jó a színösszeállítás, tökéletesen megy a háttérhez. A szereplők rublika nekem üres. Nem tudom hogy csak még szerkesztés alatt van vagy egyáltalán nem volt, viszont jó lenne ha az ember látná azt összességében, hogy milyen karaktereket fog látni.

Trailer:
A trailer érdekes, figyelemfelkeltő bemutatja nagy vonalakban, hogy miről fog szólni a történet. Szép munka.

Karakterek:
Eddig remekül alakítod a karaktereket. Lizzy karaktere a fő, hiszen az ő szemszögét írod le. Szépen leírtad mit érez a betegségével szemben és azt, hogy milyennek kell őt elképzelni. Az anyja a gondoskodó és aggódó szülőt testesíti meg. Perrie és Zayn páros pedig nagyon szeretik a lányt ami szintén érződik a beszédükből. Nagyszerű karakterek, szép kidolgozás.

Helyesírás:
Helyesírási hibákat nem láttam, csak egy két elgépelést. Látszik, hogy leellenőrzöd mielőtt kiteszed az aktuális részt.

Egyediség:
Már találkoztam olyan bloggal ahol egy hírességnek a húga volt a főszereplő ez nem újdonság, viszont maga amit átél az biztosan nem sablon. Nem látni ezt minden második blogon. Azt gondolom hogy ennek biztosan lesz jövője. 

Írásmód:
Szépen írsz, és alakítod a mondatokat. Látszik, hogy érted a dolgod. Jól fogalmazod meg azt amire gondolsz és az olvasók is megértik és élvezik is az olvasását. Viszont ne feledd hogy mindig fejlődni kell, nem szabad megrekedni egy bizonyos szinten.

Tartalom:
Ha az eddigi 5 részt vizsgálom, akkor azt tudom mondani, hogy kezd kibontakozni a történet. Bár még nagyon az elején jársz. Kezdjük megismerni a lány szokásait, az első részben azt hogyan küzd a betegsége ellen és hogy milyen betegséggel. A családjával azoknak a munkahelyével nővérével. Ezek mind részletek de ezek adják ki az egészét. Csak így tovább. Remek olvasmány.

Köszönöm szépen, hogy leírhattam a véleményemet a csodás blogodról. További sok sikert kívánok az írásában. xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése